Musikkgruppa

Vi entret musikkrommet til fengende trommespill på plastbøtter. Vi fant oss til rette da de begynte å spille «They Don?t Really Care About Us» av Michael Jackson på plastbøttene. Sju jenter og sju gutter satt i en halvsirkel med to trommestikker hver. Alle holdt rytmen godt, og det hørtes veldig bra ut. Helt til venstre satt Tarald Falander med et trommesett. Han hjalp til med å holde rytmen for hele gjengen.

Alle prøvde, men alle var ikke like engasjerte i å få til rytmen og sangen. Noen tok i mer enn andre, spesielt guttene. Jentene var roligere.  Det var veldig mye bråk mellom hver øving og spilling, både snakking og spilling selv. Stemningen var god, og det virket som om det var veldig god kjemi mellom alle sammen, alle hadde noen å snakke med, og ingen følte seg utenfor. Dette likte vi godt.

Når folk kom inn og så på av og til, kommenterte de alltid at det var meget bra og behagelig å høre på. Bl.a. bibliotekar Astrid hadde hørt det fra biblioteket, og hun syntes at det var veldig kult, fint og bra.

Det var veldig moro å besøke dem på musikkrommet, og å høre på hva de hadde fått til. Læreren deres var veldig motiverende og ble aldri sur eller kjeftete. Han skrøt mye av alle, som vi tror hjalp dem mye.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits